Gebundelde krachten

  • Samen staan we sterker: onze krachten en die van onze partners gebundeld

  • Samen bouwen aan een duurzamere toekomst: de handen ineenslaan voor een zuinigere industrie

  • Verschillende expertisegebieden: voor de optimale oplossing

  • Oogpunt vanuit techniek: een praktische oplossing om complexe situaties te versimpelen

  • 30 jaar ervaring
  • Meer dan 500 soorten sensoren
  • Duurzame bedrijfsvoering
  • Conditie-gebaseerd onderhoud

Powered by McMain

De handen ineengeslagen

Factory 4 Future en McMain Software zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als Bert en Ernie, Knabbel en Babbel of Buurman en Buurman. McMain Software en Factory 4 Future kunnen los van elkaar gebruikt worden, maar wij geloven dat onze producten gecombineerd nog veel krachtiger zijn. De onderhoudskennis van McMain en de innovatieve kracht van Factory 4 Future vullen elkaar goed aan. Samen bouwen aan een industrie die klaar is voor de toekomst, dat is wat we het allerliefste doen. Het ultieme doel van McMain: wat complex is, overzichtelijk maken. Elke McMain-er bezit een gezonde dosis gekkigheid, passie en is betrokken. Daar ligt hun kracht.

Fun fact: wist je dat we zo nauw samenwerken met McMain dat een deel van ons personeel voor beide organisaties werkt?

Partners

Een overzicht van alle Factory 4 Future-partners

McMain Software

Bij McMain kennen ze de wereld van onderhoud en productie op hun duimpje. Met al meer dan 30 jaar ervaring en een grote passie voor onderhoud, snappen ze precies wat de technische wereld zoekt. Het McMain-team zet zich dagelijks in om onderhoud begrijpelijk en overzichtelijk te maken voor iedereen. Net als Factory 4 Future, is McMain bedacht door een techneut uit het vak.

Impazz Maintain

Al sinds het allereerste begin in 2015 kennen Arjan van Impazz Maintain en Factory 4 Future elkaar. Dankzij zijn vele jaren ervaring is Arjan een heuse expert op het gebied van onderhoud. Het is de missie van Impazz dat elke technische dienst een veilige werkplek heeft en om te zorgen dat cultuur en structuur in een optimale balans staan. Bij Impazz staan altijd twee koffers met daarin een Factory 4 Future-starterkit. Deze koffer is onderdeel van de oplossingen die de Impazz’er aan een klant kan bieden.

Ook Factory 4 Future-partner worden?

Bij Factory 4 Future zijn we altijd op zoek naar partners met frisse en vernieuwende kennis. Door technische know-how uit zoveel mogelijk expertisegebieden te verzamelen, willen we bouwen aan de ultieme oplossing om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Want dat is wat we het liefste doen: wat complex is simpel maken. Lijkt het jullie leuk om de krachten te bundelen en samen te bouwen aan een duurzamere toekomst met een oogpunt vanuit techniek? Meld je dan aan als partner door het formulier hieronder in te vullen. Als we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dan kunnen we in kaart te brengen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ga jij het avontuur van industriële automatisering met ons aan?

Aanmelden als partner

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.