Pilot trillingsmetingen en temperatuur

De eerste stap in condition based maintenance en predictive maintenance


Nu aanmelden
  • Samen leren van trilling en temperatuur
  • Een compleet pakket zodat je direct kunt starten
  • Storingsgedrag en faalvormen herkennen
  • Stilstand voorkomen en de technische beschikbaarheid verhogen
  • De ultieme samenwerking tussen mens en techniek

Wat houdt de pilot precies in?

Dat vertellen we je graag

De pilot is het proefdraaien van de onderhoudsmodule die we bij Factory 4 Future aan het ontwikkelen zijn. De basis staat, maar we zijn ontzettend benieuwd hoe onze gebruikers de software en de koppeling met sensoren ervaren. Daar hebben we jullie dus voor nodig. De pilot is een unieke kans om een jaar lang laagdrempelig én samen met ons aan de slag te gaan met condition based maintenance en predicitive maintenance. Jouw input en ervaringen zijn belangrijk voor de verdere ontwikkeling van onze software. Dus de pilot is ook nog dé manier om jouw ultieme softwarepakket te ontwikkelen. Tegen een leuke prijs leveren we alles gebruiksklaar bij je af. Zo starten jullie simpel en snel met voorspellend onderhoud.

Lijkt jullie dat wat?

Meld je dan hieronder aan voor onze pilot en maak voor slechts € 2500,- excl. BTW een jaar lang gebruik van onze software, inclusief minimaal twee sensoren en een gateway. 

De pilot in vogelvlucht

Alles wat je moet weten over de pilot en starten met trillings- en temperatuurmetingen. Op naar een snelle start met conditie-gebaseerd onderhoud en voorspellend onderhoud.

Software en sensoren

Tijdens de pilot krijgen jullie een jaar lang volledige toegang tot onze software en alle voordelen daarvan. Daarnaast krijg je van ons de sensoren die je nodig hebt en een gateway.

Plug & play

De sensoren en gateway worden van tevoren ingesteld. Jullie hoeven ze alleen nog maar aan te sluiten op jullie machines of stroomnetwerk.

Samen leren van trilling en temperatuur

De basis van de software staat. Nu zijn we benieuwd naar de ervaringen van onze klanten. Tijdens de pilot evalueren we onze bevindingen om zo het ultieme pakket samen te stellen.

Storingsgedrag herkennen

Door trilling en temperatuur te monitoren en data te analyseren, ga je verbanden ontdekken tussen problemen en condities. Op die manier herken je storingsgedrag en faalvormen.

Minder storingen

Omdat je storingsgedrag en patronen vroeg gaat herkennen, kun je ingrijpen voordat een storing ontstaat. Zo minimaliseren jullie de downtime en verhogen jullie de technische beschikbaarheid.

Mens en machine

Sensoren zijn een mooie aanvulling op de menselijke zintuigen. Sensoren kunnen de subtielste veranderingen opmerken, nog voor wij mensen dat kunnen. Een sensor registreert, jij constateert en repareert. Dat is mooi samenwerken.

Aanmelden voor de pilot

Lijkt het je tof om mee te doen aan onze pilot of wil je meer informatie aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FAQ

Ja, dat kan zeker. Er zijn een heleboel verschillende soorten sensoren. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Iedereen die interesse heeft in trilling, conditiegebaseerd onderhoud of voorspellend onderhoud kan deelnemen aan de pilot.

Nee, je hoeft nog geen pakket te hebben. Wij leveren je de software die je nodig hebt. Het is wél mogelijk om de pilotsoftware te koppelen aan jullie bestaande programma’s.

Je krijgt van ons een jaar lang toegang tot onze volledige software, een gateway en twee trillingssensoren. Als je wilt, kun je meer sensoren bijkopen.

Ja, dat kan zeker. We kunnen je huidige sensoren gewoon koppelen aan Factory 4 Future en de pilotsoftware.

Je data is altijd beschermd. Tijdens de pilot gebruiken we jullie data anoniem voor software-doeleinden, maar deze zal nooit worden gedeeld met derden.

Helemaal niets, behalve een stel handen. Wij leveren de software, sensoren en gateway gebruiksklaar bij jullie af. Jullie hoeven de sensor alleen maar aan een machine te plakken of schroeven, er zitten een magneet en een schroef op de sensor, en de gateway-stekker in het stopcontact te stoppen.

Omdat de pilot een gezamenlijk leertraject is, zullen we regelmatig met jullie in contact blijven. Jullie kunnen altijd contact opnemen met onze supportafdeling. Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van de standaard consultancy.